Мъгла провали мача Ситомир – Локомотив

Футболистите на Локомотив 2012 (Мездра) отново ще почиват, докато другите отбори в Северозападната “В” група играят мачове. Причината е, че двубоят от 13-ия кър на първенството със Ситомир (Никопол) пропадна. Причината е гъстата мъгла на стадиона в крайдунавския град. Двата отбора изчакаха половин час, но след като атмосферните условия не се подобриха, реферът отложи мача. Сега Зоналния съвет на БФС във Велико Търново трябва да определи нова дата за провеждането му.

ФК Локомотив Мездра
ФК Локомотив Мездра

От началото на шампионата поради различни причини бяха отложени срещите с Партизан (Червен бряг) и Бдин (Видин). Шумкарите поискаха пренасрочване на двубоя от 7-ия кръг заради стомашно-чревни разстройства на футболистите. Номерът се повтори и в следващия кръг, когато видинчани помолиха за отлагане на мача поради заболяване на играчи. В 11-и кръг пък Трявна не пристигна в Мездра заради счупен автобус.

Така следващият мач на Локомотив 2012 (Мездра) е в сряда, когато възпитаниците на треньора Николай Нинов гостуват на Манастирище в двубой за Купата на АФЛ.